Leírás és Paraméterek
Tápióka keményítő, Nature Cookta bemutatása
A tápióka keményítővel készített ételek ropogósra, kérgesre sülnek, ezért ajánljuk elsősorban kenyerek, péksütemények elkészítéséhez. Maglisztekkel keverve a kenyér állaga is kitűnő lesz.
Kiszerelés
500 g
A Nature Cookta Tápióka keményítő alkalmas sütésre, főzésre. Kiváló adalékanyag szószokhoz, mártásokhoz, főzelékekhez. Az egyik leginkább konyhabarátnak nevezhető keményítőféle. Rendkívül sima, csomómentes ételeket készíthetünk vele.
Mellékíz és színmentes, ezért nagyon jól variálható számos étel elkészítéséhez. Nagy előnye, hogy gyors hűtés során sem csapódik ki a főtt ételből, így kitűnően viseli a hűtési folyamatokat is. Pudingot is készíthetünk vele kókusztej hozzáadásával, melynek finomabbá tételére csak egy kis gyümölcsre van még szükségünk.
Mellékíz és színmentes, ezért nagyon jól variálható számos étel elkészítéséhez. Nagy előnye, hogy gyors hűtés során sem csapódik ki a főtt ételből, így kitűnően viseli a hűtési folyamatokat is. Pudingot is készíthetünk vele kókusztej hozzáadásával, melynek finomabbá tételére csak egy kis gyümölcsre van még szükségünk.
A tápióka keményítővel készített ételek ropogósra, kérgesre sülnek, ezért ajánljuk elsősorban kenyerek, péksütemények elkészítéséhez. Maglisztekkel keverve a kenyér állaga is kitűnő lesz.
Tápanyagtartalom 100 g termékben:
Energia: 1150 / 276 kJ/kcal
Fehérje: 0 g
Szénhidrát: 92 g (amelyből cukor: 0 g)
Zsír: 0 g
Rost: 46 g
Nátrium: 5 g
Kiszerelés
500 g
Összetevők | tápióka keményítő, rezisztens keményítő (tápiókából) |
Származás | Franciaország |