Leírás és Paraméterek
Bio búza mag csíráztatásra, Réde bemutatása
3 evőkanál búzamagot tegyünk egy szűrőbe, jól mossuk meg folyó víz alatt és helyezzük a csíráztató edénybe. Naponta kétszer langyos vízzel öblítsük át és tegyük 21 °C-os, világos helységbe arra ügyelve, hogy ne legyen kitéve közvetlen napsütésnek. 3 nap után kész a csíranövény. Hűtőszekrényben 1 hétig tárolható. Hetente ismételjük meg a csíráztatást, így folyamtosan friss vitaminokhoz jutunk.
A csírák az első 2-3 napban a legédesebb ízűek. Sokféle ételben használhatók nyersen vagy párolva. Müzliben, joghurtban, túróban is kiváló ízű. Felhasználhatjuk salátákhoz, palacsintákhoz, levesekhez, zöldségköretekhez, tésztafélékhez és tojásételekhez.
Búza mag csíráztatása
Vetés: egész évben. Egy tányérhoz 3 evőkanál mag.
Hőmérséklet: kb. 20 °C.
Öntözés: naponta kétszer.
Csíráztatási idő: 3 nap.
Miért környezetbarát, öko termék?
- Magyar termék
- Ökológiai gazdálkodásból származó, csíráztatásra alkalmas növényi mag
Kiszerelés
50 g
3 evőkanál búzamagot tegyünk egy szűrőbe, jól mossuk meg folyó víz alatt és helyezzük a csíráztató edénybe. Naponta kétszer langyos vízzel öblítsük át és tegyük 21 °C-os, világos helységbe arra ügyelve, hogy ne legyen kitéve közvetlen napsütésnek. 3 nap után kész a csíranövény. Hűtőszekrényben 1 hétig tárolható. Hetente ismételjük meg a csíráztatást, így folyamtosan friss vitaminokhoz jutunk.
A csírák az első 2-3 napban a legédesebb ízűek. Sokféle ételben használhatók nyersen vagy párolva. Müzliben, joghurtban, túróban is kiváló ízű. Felhasználhatjuk salátákhoz, palacsintákhoz, levesekhez, zöldségköretekhez, tésztafélékhez és tojásételekhez.
Búza mag csíráztatása
Vetés: egész évben. Egy tányérhoz 3 evőkanál mag.
Hőmérséklet: kb. 20 °C.
Öntözés: naponta kétszer.
Csíráztatási idő: 3 nap.
Miért környezetbarát, öko termék?
- Magyar termék
- Ökológiai gazdálkodásból származó, csíráztatásra alkalmas növényi mag
Kiszerelés
50 g
Származás | Magyarország |