Leírás és Paraméterek
Xilovit nyírfacukor bemutatása
Kukoricából készült, mellékíz-mentes, természetes édesítőszer. Fogyasztása cukorbetegek, fogyókúrázók és candida diétázók számára is ajánlott.
A nyírfacukor természetes édesítőszer (édes kristályos szénhidrát), amely a természetben szinte minden gyümölcsben és zöldségben megtalálható, illetve szervezetünk maga is termeli. A nyírfacukor tökéletes helyettesítője a kristálycukornak, így használható főzésnél, sütésnél, meleg italok készítésénél, illetve gyümölcsök és gabonafélék édesítéséhez is. Nem nyújt táptalajt a gombáknak, így élesztővel készült tészták, ételek készítéséhez nem alkalmas.
A nyírfacukor használata teljesen biztonságos, korlátlanul fogyasztható, azonban rövid alkalmazkodási időt igényel. Az arra érzékenyekre hashajtóként hathat, ezért kezdetben fokozatos mennyiség növelés javasolt.
Miért különleges a nyírfacukor édesítőszer?
A nyírfacukor természetes anyag, adalékanyagoktól mentes. Lassan szívódik fel és alakul át, ezáltal növeli a jóllakottság érzését. Nem tartalmaz állati eredetű és allergén anyagokat, tartósítószert, illetve fenil-anilin forrást sem.
Energiatartalma: 240 kcal
Glikémiás indexe: 7.
Kiszerelés
1000 g
Kukoricából készült, mellékíz-mentes, természetes édesítőszer. Fogyasztása cukorbetegek, fogyókúrázók és candida diétázók számára is ajánlott.
A nyírfacukor természetes édesítőszer (édes kristályos szénhidrát), amely a természetben szinte minden gyümölcsben és zöldségben megtalálható, illetve szervezetünk maga is termeli. A nyírfacukor tökéletes helyettesítője a kristálycukornak, így használható főzésnél, sütésnél, meleg italok készítésénél, illetve gyümölcsök és gabonafélék édesítéséhez is. Nem nyújt táptalajt a gombáknak, így élesztővel készült tészták, ételek készítéséhez nem alkalmas.
A nyírfacukor használata teljesen biztonságos, korlátlanul fogyasztható, azonban rövid alkalmazkodási időt igényel. Az arra érzékenyekre hashajtóként hathat, ezért kezdetben fokozatos mennyiség növelés javasolt.
Miért különleges a nyírfacukor édesítőszer?
A nyírfacukor természetes anyag, adalékanyagoktól mentes. Lassan szívódik fel és alakul át, ezáltal növeli a jóllakottság érzését. Nem tartalmaz állati eredetű és allergén anyagokat, tartósítószert, illetve fenil-anilin forrást sem.
Energiatartalma: 240 kcal
Glikémiás indexe: 7.
Kiszerelés
1000 g
Összetevők | 100 % nyírfacukor |
Származás | Kína |
Vélemények
2 értékelés
Írja meg véleményét!
2015. 02. 20.
-
Brigitte
Nagyon edesszaju vagyok, terhesegem alatt viszont hanyingerem volt a cukros dolgoktol. Legalabb nem hiztam annyit ugye, de kozben ettem volna azert. Akkor probaltam ki a nyirfacukrot, es lass csodat, nem volt tole semmi bajom. persze nem sokat ettem belole, de legalabb neha egy kis edeshez jutottam. Az pedig, hogy mennyivel egeszsegesebb, mint a sima cukor hab a tortan. Gyerekeknek is ajanlanam fokozatos hozzaszoktatas mellett. Egyszerre nagyobb adag hasmenest okozhat. Erre figyelni kell.
2013. 12. 09.
-
Ancsa
Megpróbáljuk kizárni az étrendünkből a cukrot, de mivel az iskolában és óvodában azt használják úgy vagyok vele, hogy legalább otthon nem használom azt. Kissé drága, de amúgy sem vagyunk nagy cukorfogyasztók, így inkább ezt vesszük. Mindent ezzel sütök - főzök, semmi mellékíze nincsen és kb. ugyanannyit kell belőle használni, mint a a cukorból. Egy dologra nem lehet használni, élesztőt nem futtatja fel.